Активности околу новата Црква

Почитувани,паралелно со пандемијата ,но со Ваша огромна помош работиме околу Црквата и многу нешта постигнавме.

Продолжуваме понатаму ,заеднички и сложно.

Кој колку може помагајте ,како би го ова дело довршиле.