Активности околу новата Црква

Од идеја до реализација! Секоја радост е потполна кога е и заедничка.Така е и со новата Црква ,која благодарение на голем број на верници ,интензивно и успешно се гради.Во период од околу 2 и пол месеци стигнавме до фазата кров. Секоја цигла секој камен си има своја историја и дава белег и душа за сите […]

Активности околу новата Црква Read More »