Припрема за покривање-Ставање кров

Организирано.хумано.пожртвувано ,заеднички со слога стигнавме и до поставување на тишлерајот,припрема за кров. Поставена е и куполата и сега на ред е покривањето.

Припрема за покривање-Ставање кров Read More »