Активности околу новата Црква

Почитувани,паралелно со пандемијата ,но со Ваша огромна помош работиме околу Црквата и многу нешта постигнавме. Продолжуваме понатаму ,заеднички и сложно. Кој колку може помагајте ,како би го ова дело довршиле.

Активности околу новата Црква Read More »