Изградба на новата Црква

Црква од сите и за сите ! Да ја изградиме оваа Црква сите заеднички во слога и љубов и да засвети ова светило овде во Германија -сведочејки за постоењето на еден свет верен македонски православен народ . Кој колку можеме на секаков начин да помогнеме и учествуваме во ова дело и да оставиме белег за радост …

Изградба на новата Црква Read More »