Здраво, супер што си овде!

Употреби го овој формулар за Твојата донација за градба на новата Црква. Сите донации ќе бидат во целост искористени за градба на црквата, секоја донација е добредојдена. Заеднички ќе успееме! Благодариме

Spende

841€ of 200.000€ raised
50,00
Одберете го методот на плаќање
Лични информации

Податоци за сметката

Вкупна донација 50,00€